0,00 €
Valokuvat

Geologiaa eri muodoissaan esineissä, rakennuksissa, maisemissa ja kivinäytteissä. Sisältää yli 12 000 kuvatiedostoa alkaen vuodesta 1870.

Hae kuvia kirjoittamalla hakusanoja tai paikannimiä tekstikenttään: esim. korut tai Iisalm tai ”geologiset nähtävyydet”.

TAI hae kuvia rajaamalla alue kartalta. Huomaa, että vain osa kuvista sisältää koordinaattitietoja ja on haettavissa tätä kautta.

Kartalle on merkitty oransseilla pisteillä kuvien ottopaikat. Huomaa, että vain osa kuvista sisältää koordinaattitietoja ja on haettavissa tätä kautta. Karttaa voit lähentää tai loitontaa vasemman reunan + ja - työkaluista tai hiiren rullaa pyörittämällä. Karttaa voit siirtää hiirellä vetämällä. Info-työkalu näyttää esikatselun karttakohteen kuvasta. Aluevalintatyökalulla voit rajata karttapohjalta haluamasi alueen kaikki kuvat. Työkalua voi käyttää useaan kertaan peräkkäin, jolloin voit tehdä monipuolisempia aluevalintoja. Valinnan voi tyhjentää klikkaamalla hiirellä kartan tyhjältä alueelta. Kun painat Näytä valitut-nappia valitsemaltasi alueelta otetut kuvat siirtyvät hakutulossivulle. Sieltä voit rajata hakutulosta rastittamalla kohdan Hae kartalta valituista kuvista ja kirjottamalla hakukenttiin hakutermejä.

Ylimääräiset geologit (vasemmalta) Pentti Eskola, Carpelan ja Kyrklund.

Kuva: Benjamin Frosterus, 1904. GTK. Avaa