0,00 €

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.4.2016 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Geologian tutkimuskeskus (GTK), Y-tunnus 0244680-7 myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille sekä muille organisaatioille Suomeen ja ulkomaille GTK:n verkkokaupan kautta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Ilmaistuotteitamme ei saa myydä edelleen.

Maksuttomia painotuotteita tai peruslisenssinmukaisia paikkatietotuotteita ei saa myydä edelleen. Maksullisiin paikkatietotuotteisiin sovelletaan peruslisenssiä ja maksuttomiin tuotteesta riippuen, joko peruslisenssiä, vapaan jatkokäyttöoikeuden sallivaa avointa lisenssiä tai uusimmissa tuotteissa avointa Creative Commons 4.0 lisenssiä.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://hakku.gtk.fi/ ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen toimitus-, tuote- ja hintatiedot. Maksuvahvistus lähetetään erillisenä viestinä. Tilaus- ja maksuvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Rekisteröitynyt asiakas voi tarkastaa tilauksen sisällön sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken verkkopankit sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai American Express -korteilla

Mikäli maksat Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Geologian tutkimuskeskus toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron MasterCard tai American Express -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset joko pakettina tai kirjeenä, tilauksen koosta ja muodosta riippuen. Paketteja voi seurata postin lähetystunnuksella. Voit myös valita tilauksesi noudettavaksi GTK:n Espoon toimipisteestä.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet ne valittuasi tilauksen toimitusosoitteen ja –tavan (Vaihe 3. Esikatselu). Toimituskulut määräytyvät lähetyksen toimitusosoitteen mukaisesti:
Suomi, 6 €
Muu Eurooppa, 12 €
Euroopan ulkopuoliset maat, 24 €

Noutotilaus (GTK, Espoo) on maksuton. Ilmaisjakelun piiriin kuuluvien tuotteiden lähettämisestä veloitetaan toimituskulut.

Tiedostomuotoiset tuotteet toimitetaan aina sähköisesti latauslinkin kautta, joka on voimassa maksutapahtuman jälkeen yhden kuukauden ajan.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika kotimaassa on keskimäärin 2-5 arkipäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Lähetämme asiakkaalle uuden viestin kun tilaus lähtee postin kuljetettavaksi tai se on noudettavissa GTK:n Espoon toimipisteestä. Postitamme tuotteita vain arkipäivisin. Ulkomaille lähetettävien tilausten toimitusaika on 1-3 viikkoa kohdemaasta riippuen. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupan etusivun tiedotteissa.

Paikkatietotuotteet ovat ladattavissa heti maksutapahtuman jälkeen.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
- yhteystietosi (tilausnumero, nimi, osoite, puhelinnumero)
- pankkitilinumerosi
- kopio GTK:n verkkokaupan tilausvahvistuksesta.

Verkosta ladattavilla paikkatietotuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Palautusosoite:
Geologian tutkimuskeskus
Julkaisumyynti
PL 96 (Vuorimiehentie 5)
02151 Espoo

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen julkaisumyynti@gtk.fi tai postitse yllämainittuun osoitteeseen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on asiakkaan tehtävä välittömästi reklamaatio myös postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. GTK:n verkkokauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.