0,00 €

Usein kysyttyä

Miten voin tilata muita tietotuotteita, esim. paikkatietoaineistoa?

GTK antaa osana julkista tehtäväänsä yleismittakaavaiset ja laajasti yhteiskunnassa käytetyt aineistot yleiseen käyttöön maksutta ja vapailla jatkokäyttöoikeuksilla (GTK Avoin lisenssi). GTK tarjoaa käyttöön myös kohtuullisesti hinnoiteltuja tietotuotteita. Asiakkaiden tuotteistamattomiin aineistoihin kohdistamiin tietopyyntöihin liittyvään palveluun sovelletaan valtion maksuperustelakia ja aineistojen käyttöehdot määritellään asiakkaan kanssa tehtävässä sopimuksessa. Monia tietotuotteita on hyödynnetty vapaasti katseltavissa karttapalveluissamme. Tuotteistettuja paikkatietotuotteita voi hakea ja ladata käyttöön Hakku-palvelun Paikkatietotuotteet osiosta. Tarkemmat tilausohjeet, lisenssit ja maksullisten tuotteiden hinnat löytyvät kunkin tuotteen kohdalta.

Voinko tilata tuotteita laskua vastaan?

Verkkokaupan tuotteet maksetaan sähköisen maksupalvelun kautta eikä niitä voi tilata laskulla. Maksusuorituksen voi tehdä joko verkkopankin (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken) kautta tai debit/credit -maksukorteilla (Visa, Visa Electron, MasterCard, Eurocard, American Express). Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Miten saan julkaisuluvan materiaalinne jatkokäyttöön?

Kaikki julkaisujen, karttojen ja graafisen materiaalin julkinen esittäminen tai julkaiseminen vaatii aina julkaisuluvan. Julkaisuluvan saamiseksi ota yhteyttä geodata@gtk.fi.

Harkinnan mukaan GTK antaa käyttöön myös muuta omistamaansa kuva- tai graafista aineistoa (esim. valokuvat, piirrokset, posterit ja karttakuvat), joka on jo valmiiksi tuotettuna tai syntyy muun toiminnan tuloksena.